Egyszerű felhordás

A legtöbb folyékonyan felhordható vízszigetelő rendszert „nedves a nedvesre” technika alkalmazásával kell felhordani, melynek alkalmazása során egy rétegerősítő szövetet kell alkalmazni két réteg bevonat között, így lehetővé válik a teljes szigetelőréteg kialakítása egy munkamenetben. 

‘Nedves-nedves’ Felhordási Technika

Alapréteg (Beágyazó réteg): Vigye fel az első réteg vízzáró bevonatot ecset, habhenger vagy szórópisztoly használatával.

Erősítő szövet: Azonnal ágyazza be az erősítő szövetet az előzőleg felhordott alaprétegbe, száraz ecsettel vagy hengerrel lesimítva, a ráncok vagy buborékok kialakulásának elkerülése érdekében.

Fedőréteg: Az erősítő szövet elhelyezése után azonnal – száradási idő nélkül – hordja fel a vízzáró bevonat zárórétegét. Oszlassa el egyenletesen a felületen, majd hagyja megkötni.  

 

Enduroflex Waterproofing System 
1 Fedőréteg (záró réteg)   4 Alapozó (amennyiben szükséges)
         
2 Erősítő szövet   5 Aljzatfelület
         
3 Alapréteg (első réteg)  

 

Az alábbi videó bemutatja, hogy milyen egyszerű az Enduroflex alkalmazása.

A körülményektől függően, a folyékonyan felhordható vízszigetelő rendszerek alkalmazhatók erősítő betét nélkül, két menetben felhordott két réteggel, de ez esetben száradási idő betartása szükséges az első és második réteg felhordása között.

  Helyi támogatás kérése

  Bővebb információval kapcsolatban keresse:

  Központi iroda
  Icopal Kft.
  8900 Zalaegerszeg
  Zrínyi M. u. 6.
  Tel: +36 92 550-351
  Fax: +36 92 550-367
  Email: info.hu@icopal.com 

  Értékesítési iroda
  2040 Budaörs
  Malomkő u. 7.
  Tel: +36 23 428-841
  Fax: +36 23 428-842
  Email: info.hu@icopal.com

   

  A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.