Parathane

Az Icopal Parathane folyékony vízszigetelő rendszer a tetőszerkezetek gyors, költséghatékony varratmentes szigetelését biztosítja, hő és láng alkalmazása nélkül. Felújítás esetén a Parathane folyékonyan felhordható vízszigetelő rendszerek általában felhordhatók a meglévő vízszigetelésre anélkül, hogy azokat el kellene távolítani, ezáltal idő és költség takarítható meg. A választott rendszertől függően,egyedi elbírálás alapján a vízszigetelésre a gyártó 10, 15 vagy akár 20 év garanciát is biztosítani tud.

Leírás

Az Icopal Parathane, -szükség esetén megfelelő Parathane alapozóval lealapozott hordozófelületre felvitt,- többrétegű poliuretán bevonatból áll (az alkalmazott specifikációtól függően). Mivel a bevonat teljes mértékben varratmentes, az Icopal Parathane folyékonyan felhordható vízszigetelés ideális bonyolult tetőfelületek és szerkezeti csomópontok esetén, felülvilágítók csatlakozásaihoz, járófelületek kialakításához, valamint olyan lapostetőkhöz, amelyeken gépészeti berendezések vagy más szerelvény (pl. napelem) van elhelyezve.

Tulajdonságok és előnyök:

 • Gyorsan kivitelezhető vízszigetelő bevonat (rövid kötésidő, gyors bedolgozhatóság, kevesebb leállás az időjárás miatt)
 • Sok éves alkalmazása során jól bizonyított minden típusú környezetben, beleértve a tengeri, ipari és vegyi körülményeket.
 • Hidegen, láng és hő használata nélkül felhordható, ezért a biztosítási költségeinek csökkenését eredményezheti.
 • A rendszer teljes felületén varratmentes.
 • Nincs szükség a kivitelezés előtt magasnyomású mosásra, ami a felújításra váró lapostetőknél beázást okozhat.
 • Egyszerűen felhordható, festőhengerrel vagy ecsettel, gyorsan bevonatot képez, bonyolult csomópontokon és tetőformákon is alkalmazható.
 • Az elkészült felület rendkívül tartós, ellenáll az épületmozgások, hőingadozás és gyalogos forgalom okozta terheléseknek.
 • A rendszer páraáteresztő, ami kizárja annak kockázatát, hogy felület felhólyagosodjon a gőznyomás miatt.
 • Meghibásodott vízszigeteléssel rendelkező, de szerkezetileg hibátlan, a bejutott víz által nem károsított szerkezetű lapostető,, a meglévő vízszigetelés eltávolítása nélkül bevonható, ezzel idő és költség takarítható meg.
 • Amennyiben csúszásmentes felületek kialakítása szükséges, az az Icopal Parathane Korund Finom granulátummal történő szórással alakítható ki.
 • Színnel elhatárolt, vagy kiemelt csúszásmentes járófelületek is kialakíthatók.
 • Icopal által tervezett, az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő leesésgátló rendszer kapható a magasan történő munkavégzés biztosításához.

További információ

Az Icopal Parathane-nal kapcsolatos bővebb információkért keresse:

ICOPAL SAS
12 rue de la Renaissance
92184 Antony - France -

Tel. +33 (0)1 40 96 35 00
Fax. +33 (0)1 46 66 24 85

www.siplast-international.com 

 

  Kapcsolat

  Bővebb információval kapcsolatban keresse

  ICOPAL SAS
  12 rue de la Renaissance
  92184 Antony - France -

  Tel. +33 (0)1 40 96 35 00
  Fax. +33 (0)1 46 66 24 85

  www.siplast-international.com 

  A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.