Enduroflex rendszerkomponensek és kiegészítők

Az Enduroflex™ folyékony vízszigetelő bevonatrendszer egy egykomponensű, folyékony termékre épülő termékcsoport, nedvességre keményedő technológiával. Poliészter erősítő szövettel két rétegben felhordva, teljes felületen letapadó, összefüggő és páraáteresztő tetőszigetelő bevonatot képez, új épületek tetőszigetelésére és lapostetők felújításokhoz egyaránt alkalmazható. 

Alkalmazástechnikai Útmutató  

Az Enduroflex™ Rendszer egyszerűen áttekinthető, a rendszer alapozókat, folyékony bevonatokat, erősítő szöveteket és járófelület kialakításához szükséges kiegészítő termékeket tartalmaz.

Alapozók

Az Enduroflex™ Alapozók, -amennyiben alkalmazásuk szükséges,- javítják a vízszigetelő rendszer aljzathoz való tapadását. Fontos, hogy az Enviroflex™ rendszer felhordása előtt az aljzat megfelelően elő legyen készítve. 

Enduroflex Akril AlapozóAz Enduroflex™ Akril Alapozót az alábbi aljzatfelületekhez való tapadás javítására tervezték:

 • Bitumen (homokkal hintett vagy palaszórt felülettel)
 • Masztix aszfalt

Enduroflex EP1 AlapozóAz Enduroflex™ EP1 Alapozót az alábbi aljzatfelületekhez való tapadás javítására tervezték:

 • Elöregedett egyrétegű PVC lemez
 • Kezelt és kezeletlen fa

Nincs szükség alapozókra beton, fém, üveg, kerámia felületekre történő felhordás esetén.

line

Vízszigetelő Bevonat

Enviroflex Liquid Waterproof CoatingAz Enduroflex vízszigetelő bevonat egy egykomponensű, gyorsan kötő, folyékony vízszigetelő anyag, amit „nedves a nedvesre”eljárással kell felhordani.

Enduroflex Folyékony vízszigetelő BevonatMivel az Enduroflex folyékony vízszigetelő rendszer egyetlen műveletben felhordható, lehetővé teszi a teljesen megbízható és gyors alkalmazást, lényeges költségmegtakarítást biztosítva a munkadíjon.

line 

Erősítő szövet

A Sealoflex és Sealoflex Premium Erősítő Szövet biztosítja a bevonatrendszer egyenletes vastagságát, megfelelő stabilitását és teherbírását.

 

Erősítő Szövet Két különböző vastagságú szövet kapható, 110 g/m² súlyú (standard) és 165g/m² súlyú (Premium), mindkettő nem szőtt poliészter, 30 cm-es és 1 m-es szélességben.

line

Csúszásmentes felületű, járható bevonat

Az Enduroflex Járható rendszer tartós és kopásálló csúszásmentes felületet biztosít, mely óvja a vízszigetelést a rendszeres gyalogos forgalommal szemben.

Enduroflex Wearcoat ClearAz Enduroflex Bevonat alapozó gyantarétegként alkalmazható a szórható Enduroflex Quartz réteg alá, a csúszásmentes felület biztosítása érdekében. Az Enduroflex WearCoat Clear zárórétegként biztosítja a kvarc granulátumok beágyazódását és rögzítését, valamint az UV-védelmet.

Enduroflex Standard Quartz

 

  Helyi támogatás kérése

  Bővebb információval kapcsolatban keresse:

  Központi iroda
  Icopal Kft.
  8900 Zalaegerszeg
  Zrínyi M. u. 6.
  Tel: +36 92 550-351
  Fax: +36 92 550-367
  Email: info.hu@icopal.com 

  Értékesítési iroda
  2040 Budaörs
  Malomkő u. 7.
  Tel: +36 23 428-841
  Fax: +36 23 428-842
  Email: info.hu@icopal.com

   

  A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.