Opcionális csúszásmentes zárórétegek járófelületekhez

Az Enduroflex termékrendszer része egy opcionális záróréteget, mely az Enduroflex folyékonyan felhordható vízszigetelő rendszer utolsó rétegére lehet felvinni, esztétikus megjelenés és a csúszásmentes felület biztosítása érdekében.

Miután a vízszigetelő membrán megfelelően (járhatóan) megkötött, vigyen fel egy nagyon kis réteg Enduroflex gyantát (0,3kg/m²). Szórja kézzel az Enduroflex Standard Quartz-ot bőven a nedves gyanta tetejére. Miután megszáradt, seperje le a felesleges granulátumot, és vigyen fel két réteg (Enduroflex WearCoat Clear) átlátszó lakkot, a kvarc granulátumok beágyazódásához.

Miután a vízszigetelő bevonat megfelelően megkötött (járható), hordjon fel egy vékony réteg Enduroflex szigetelő bevonatot (0,3kg/m² mennyiségben), majd kézzel szórjon Enduroflex Standard Quartz granulátumot bőven hintve a frissen felhordott bevonat tetejére. A bevonat megszáradása után seperje le a felesleges granulátumot, és hordjon fel két réteg Enduroflex WearCoat Clear záróréteget.

Liquid Applied Waterproofing Finishing Coats

 

  Helyi támogatás kérése

  Bővebb információval kapcsolatban keresse:

  Központi iroda
  Icopal Kft.
  8900 Zalaegerszeg
  Zrínyi M. u. 6.
  Tel: +36 92 550-351
  Fax: +36 92 550-367
  Email: info.hu@icopal.com 

  Értékesítési iroda
  2040 Budaörs
  Malomkő u. 7.
  Tel: +36 23 428-841
  Fax: +36 23 428-842
  Email: info.hu@icopal.com

   

  A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.