Hogyan kell felhordani az Enduroflex folyékony vízszigetelő bevonatot

Az Enduroflex rendszert „nedves a nedvesre” eljárással kell felhordani, mely lehetővé tesz a teljes bevonat kialakítását egyetlen folyamatban:

 • Alapréteg (Beágyazó réteg): Vigye fel az első réteg vízzáró bevonatot ecset, habhenger vagy szórópisztoly használatával
 • Erősítő szövet: Azonnal ágyazza be az erősítő szövetet az előzőleg felhordott alaprétegbe, száraz ecsettel vagy hengerrel lesimítva, a ráncok vagy buborékok kialakulásának elkerülése érdekében.
 • Fedőréteg: Az erősítő szövet elhelyezése után azonnal – száradási idő nélkül – hordja fel a vízzáró bevonat zárórétegét. Oszlassa el egyenletesen a felületen, majd hagyja megkötni.

További megjegyzések:

 • Felbontás után alaposan keverje meg az Enduroflex folyékony vízszigetelő Bevonatot. (Ügyeljen rá, hogy ne keverje túl az anyagot, mivel túlkeverés esetén levegő kerül az anyagba, ami buborékokat képez.)
 • A kivitelezést az áttörések, részletképzések, és csatlakozási pontok bevonásával kell kezdeni, ezt követően készítendő el a vízszintes tetőfelület szigetelése.
 • A erősítő szövet átfedésének mindenhol legalább 7,5 cm-nek kell lennie. Gondoskodjon róla, hogy az átfedéseknél (átfedésben lévő szövet felett és alatt egyaránt) teljesen telített legyen a felület a vízszigetelő rendszer folytonossága érdekében.
 • Amennyiben szükséges alapozókat használni, azokat vékony rétegben hordja fel ecset vagy henger használatával körülbelül 0,2-0,3 kg/m² mennyiségben szerint, majd hagyja megszáradni, és csak ezután kezdje meg az Enviroflex vízszigetelő rendszer felhordását.

 

  Helyi támogatás kérése

  Bővebb információval kapcsolatban keresse:

  Központi iroda
  Icopal Kft.
  8900 Zalaegerszeg
  Zrínyi M. u. 6.
  Tel: +36 92 550-351
  Fax: +36 92 550-367
  Email: info.hu@icopal.com 

  Értékesítési iroda
  2040 Budaörs
  Malomkő u. 7.
  Tel: +36 23 428-841
  Fax: +36 23 428-842
  Email: info.hu@icopal.com

   

  A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.