Enduroflex™ folyékonyan felhordható vízszigetelő rendszer

Az Enduroflex™ folyékony vízszigetelő bevonatrendszer a folyékony tetőfedési technológia legújabb fejlesztésű terméke, oldószermentes és enyhe szagú, egyszerűen alkalmazható és felhordható, mivel a rendszer egy menetben felhordható a különböző aljzatokra, különböző időjárási feltételek mellett is.

Az Enduroflex folyékony vízszigetelő rendszer egykomponensű, oldószermentes, folyékony, nedvességre keményedő termék. Poliészter erősítő szövettel két rétegben felhordva, teljes felületen letapadó összefüggő, páraáteresztő tetőfedő bevonatot képez, és egyaránt alkalmas meglévő lapostetők vízszigetelésének javításához, és új építésű lapostetők szigetelésére.

Az Enduroflex™ folyékonyan felhordható könnyen bedolgozható, számos előnnyel és kiváló tulajdonságokkal rendelkező vízszigetelő rendszer, mely megoldást kínál számos, az építőiparban felmerülő problémára.

Felhasználóbarát tulajdonságok

TickOldószermentes technológia

TickEgykomponensű technológia

TickIzocianát-mentes

TickNagyon enyhe szag

TickNem gyúlékony

   

TickAlacsony hőmérsékleten felhasználható

TickEnyhén nedve felületeken is alkalmazható

TickRövid idő alatt esőálló

TickA teljes rendszer egy felvonulással elkészíthető
(“nedves a nedvesre” eljárással)

 

Sokoldalúság

Az Enduroflex™ rendkívül sokoldalú termék, mely bármilyen alakú és méretű lapostetőhöz alkalmazható, kis lakóházaktól a nagy kereskedelmi létesítményekig.

Új tető felületeken vagy meglévő vízszigetelő rendszereken alkalmazva, az Enduroflex™ kötés után egy teljesen varratmentes, tartós és flexibilis felületet képez, mely ellenáll a normál épületmozgásnak és a karbantartással kapcsolatos gyalogos igénybevételnek. 

Alkalmazástechnikai Útmutató    

Rendszerkomponensek

Az Enduroflex™ Rendszer egyszerűen áttekinthető, a rendszer alapozókat, folyékony bevonatokat, erősítő szöveteket és járófelület kialakításához szükséges kiegészítő termékeket tartalmaz.

Enduroflex Rendszerkomponensek  

A kötési folyamathoz nincs szükség kötésgyorsító vagy -késleltető szerekre – a bevonatot közvetlenül az edényből lehet felhordani. 

A bevonat és az alapozó felbontott edénye visszazárható, ami lehetővé teszi a fel nem használt anyag későbbi időpontban történő felhasználását. Az Enduroflex™ ideális termék olyan szempontból is, hogy a furgonban tárolható a következő munkáig,így sürgős javítási munka esetén azonnal rendelkezésre áll!

Egyszerű alkalmazás

Az Enduroflex egy egykomponensű rendszer, és mivel nincs szükség kötésgyorsító és -késleltetőszerekre a kötési folyamat elősegítéséhez - a bevonatot közvetlenül az edényből lehet felhordani. A teljes rendszer alkalmazása az úgynevezett „nedves a nedvesre” eljárással, egyszeri felvonulással, az egymást követő technológiai lépéseket összefogva, egy menetben történik melynek során az első rétegre, annak felhordását követően azonnal el kell helyezni az erősítő szövetet, majd erre azonnal felhordani a bevonatmásodik rétegét.

Az Enduroflex széles hőmérséklet tartományban alkalmazható, akár 0°C fokos hőmérsékleten is képes megkötni, ha nincs fagyott anyag az aljzaton.

Gyors esőállóság

Az Enduroflex folyékony bevonat körülbelül 30 percen belül* időjárásálló, és 6-12 óra után járható.. A teljes kötési idő általában legfeljebb 21 nap.

** A száradási idő a klimatikus feltételektől függően eltérhet / a megadott adatok laboratóriumi körülményekre (23ºC fok/50% páratartalom) vonatkoznak.

Kiváló tulajdonságok

Az Enduroflex kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, páraáteresztő, jól bírja a tócsaképződést és a pangó vizet, ellenáll az UV-sugárzásnak, az ózonnak.

Környezetbarát

Az Enduroflex gyártása és az előállított termék teljes mértékben oldószermentes, és nem tartalmaz semmilyen illékony szerves vegyületet. Ennek eredményeként nincsenek kellemetlen szagok, és illékony anyagokhoz kapcsolódó kockázat, mely kellemetlenné, veszélyessé tenné az alkalmazást a kivitelező és az megbízó számára.

Az Enduroflex nem gyúlékony, így a szállítás és kezelés egyszerű és költséghatékony.

Esztétikus

Alapvetően az Enduroflex-et szürke vagy fehér színben gyártjuk, a kész bevonat a teljes kötést követően matt megjelenésű lesz.

Amennyiben igény van rá, rendelkezésre áll színezett kvarchomokot tartalmazó, csúszásmentes járófelület kialakításához alkalmazható rendszer is.

  Helyi támogatás kérése

  Bővebb információval kapcsolatban keresse:

  Központi iroda
  Icopal Kft.
  8900 Zalaegerszeg
  Zrínyi M. u. 6.
  Tel: +36 92 550-351
  Fax: +36 92 550-367
  Email: info.hu@icopal.com 

  Értékesítési iroda
  2040 Budaörs
  Malomkő u. 7.
  Tel: +36 23 428-841
  Fax: +36 23 428-842
  Email: info.hu@icopal.com

   

  A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.