Icopal elastoflex folyékony tetőfedési és vízszigetelő rendszer

A poliuretán gyantát alkalmazó Elastoflex technológia minőségi anyagokkal bővíti az Icopal folyékony vízszigetelő bevonatainak professzionális, a tervezők számára igazolt értékekkel rendelkező választékát.. A termék rendelkezésre áll egykomponensű, oldószeres bevonatként, vagy kétkomponensű, oldószermentes bevonatként is. Az Elastoflex bevonatokat első sorban kereskedelmi létesítmények felújításánál és új épületek építésénél történő felhasználásra tervezték.

Tulajdonságok és Előnyök

 • Varratmentes és könnyű szigetelő bevonatot képez
 • Poliészter megerősítés
 • “Nedves a nedvesbe” eljárással hordható fel
 • Ideális összetett geometriájú tetőkhöz, továbbá nagyszámú tetőáttörés esetén
 • Páraáteresztő
 • Várható élettartama több, mint 25 év
 • Kiemelkedően erős

Elastoflex rendszerek

Az Icopal kétfajta Elastoflex lapostetőkhöz alkalmazható vízszigetelő bevonatrendszert kínál. A bevonatokat minden esetben két rétegben kell felhordani, erősítő szövet beágyazásával „nedves a nedvesre” eljárással, így megkötött bevonat varratmentes, rugalmas szigetelést képez.

Az Elastoflex LWS bevonat rendszer egy egykomponensű, poliuretán alapú, nedvességre keményedő bevonat, melyet poliészter erősítő szövet beágyazásával, több rétegben kell felhordani. A kész bevonat páraáteresztő, így új építésekhez és felújításokhoz egyaránt alkalmazható.

Az Elastoflex oldószermentes bevonat rendszer szagmentes és oldószermentes, szövettel erősített folyékony tetőbevonati és vízszigetelő rendszer, mely ideális jól olyan projekteknél, ahol a fontos szempont a fenntarthatóság, továbbá olyan kivitelezési körülmények esetén, melyeknél az oldószeralapú termékekből távozó gőzök káros, vagy zavaró hatásúak lehetnek.

Mindkét rendszer tartósan elasztikus, varrat nélküli, tartós és kopásálló, emellett nagymértékben páraáteresztő bevonatot képez.

Az Elastoflex rendszert olyan helyekre tervezték, ahol mérsékelt gyalogos forgalom várható, de olyan projekteknél, ahol a forgalom által jobban igénybevett területek is előfordulnak (pl. erkélye, teraszok), ott az Elastoflex Járható bevonatrendszerrel együtt is használható.

További információk

Az Icopal Elastoflex-el kapcsolatos bővebb információkért keresse:

Icopal Limited
Barton Dock Road
Stretford
Manchester
United Kingdom
M32 0YL 

Tel: +44 (0) 161 865 4444
Fax: +44 (0) 161 864 2616
Email: info.uk@icopal.com

Web: www.icopal.co.uk  

  Kapcsolat

  Bővebb információval kapcsolatban keresse

  BMI UK & Ireland
  BMI House,
  2 Pitfield,
  Kiln Farm,
  Milton Keynes,
  MK11 3LW

  Tel: +44 (0) 1908 015760
  Email: technical.uk@bmigroup.com
  Web: www.icopal.co.uk

  A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.