villas_bitumenes_2

 

Vízzárósági garancia

A Bramac Kft. a jogszabályokban előírt kötelező szavatosságon túl garanciát vállal az alábbiakban felsorolt termékek vízzáróságára, az alábbi táblázatban írtak szerint:

 

Bitumenes vízszigetelő lemezek

 Vízzárósági garancia

   Oxidált bitumenes lemezek*

 5 év

   Duo bitumenes lemezek*

 8 év

   Modifikált bitumenes lemezek*

 10 év

   Öntapadó bitumenes lemezek**

 10 év

 

 SIPLAST PRIMER® Speed SBS, vagy Icopal ELASTO PRIMER kellősítés és teljes felületű lángolvasztással történő rögzítés esetén

 +2 év

 

 *  a zsindelyalátét lemezek nem tartoznak ebbe a kategóriába  

 

 **Az öntapadó bitumenes lemezek esetében a garancia feltétele, hogy a lemez a gyártás időpontjától 1 éven belül beépítésre kerüljön.  
 

 Bitumenes zsindelyek

 Vízzárósági garancia

  JCP OB standard, BB Classic bitumenes zsindely

 10 év

  Icopal EAGLE öntapadó SBS-modifikált bitumenes zsindely

 15 év

   Bevonatszigetelések csak modifikált bitumenes lemezen

Vízzárósági garancia

   SILVER PRIMER® Speed VARNISH SBS fényvisszaverő bevonattal ellátott modifikált zárólemez egy rétegű szigetelés esetén a garanciadő meghosszabbodása***

 +3 év

   SILVER PRIMER® Speed VARNISH SBS fényvisszaverő bevonattal ellátott modifikált zárólemez kétrétegű szigetelés esetén a garanciadő meghosszabbodása***

 +5 év

***az első pont szerinti +2 évvel összadva vehető igénybe  
   Műanyag lemezek

 Vízzárósági garancia

   PVC lemezek

10 év

   TPO/FPO lemezek

10 év

   POCB lemezek

10 év

   Teljes termékrendszer alkalmazása (fóliabádoggal együtt) esetén

 +2 év

     

A vízzárósági garancia az Icopal Kft. által forgalmazott termékekre, a termékek tárolására, szállítására, beépítésére és használatára vonatkozó előírások betartása esetén érvényes. Garanciális igény bejelentéséhez mellékelni kell a vásárlást igazoló dokumentumokat. A vízzárósági garancia további feltételeit az Általános Szállítási feltételek tartalmazzák.

A táblázat 2019.01.01-től érvényes.

 

Reklamációkezelés

 

Reklamáció- és töréskár kezelési folyamatok:

Töréskárból adódó reklamáció esetén: a reklamáció tényét a területileg illetékes Vevőszolgálati kollégának kérjük közvetlenül és haladéktalanul bejelenteni, illetve továbbítani.

Töréskár bejelentő űrlap

Minden más, BMI Bramac és BMI Villas termékekkel kapcsolatos reklamáció esetén: a reklamáció tényét Dudás Ildikó reklamációs ügyintéző kolléganőnknek kérjük közvetlenül és haladéktalanul bejelenteni, illetve továbbítani az ildiko.dudas@bmigroup.com e-mail címre. 

Reklamáció bejelentési űrlap

A reklamáció bejelentését minden esetben az adott reklamációs űrlapon kell jelezni, a szükséges dokumentumok csatolásával. Kérjük ezek azonnali benyújtását a reklamáció bejelentésével egyidejűleg. Hiányosság esetén, kollégáink a reklamáció elsődleges benyújtójától kérik be a hiányzó dokumentumokat, melyek beérkezéséig a reklamációs ügyintézés nem indul el.

    A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.