Kereskedelem

A BMI Villas egyik fő profilja a bitumenes lemezek gyártása a zalaegerszegi gyártóegységben.

Az BMI Villas a BMI Group tagja, mely Európa egyik piacvezető gyártója a magas- és lapostetős szegmensben. A BMI Group a Braas Monier és az Icopal összeolvadásából jött létre, ami Magyarországon a BMI Villas és a BMI Bramac együttműködését jelenti.

Az BMI Villas által szolgáltatott lapostetős technika tökéletesen egészíti ki a BMI Bramac magastetős szaktudását, élen jár a vízzáró szigetelések, a pinceszigetelések, illetve a zöldtető rendszerek piacán.

Az egyre komplexebb technológiai és logisztikai igényeknek megfelelve, egységesen, a legmagasabb szinten és minőségben szolgáljuk ki Partnereinket. Ennek érdekében a BMI Bramac és BMI Villas termékek értékesítése is integrált formában zajlik, egy értékesítési rendszeren keresztül,
a BMI Bramac megrendelői felületen.

A pincétől a tetőig, legyen az lapos-, zöld-, alacsony hajlásszögű-, vagy magastető, mind a lakossági, mind az ipari projektek tekintetében, több mint 150 éves nemzetközi tapasztalattal és szaktudással állunk leendő és meglévő Partnereink rendelkezésére.

Keresse Tanácsadó Kollégáinkat bizalommal!

    A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.