Gyártás

Az Icopal Kft. zalaegerszegi gyárában folyamatos minőségellenőrzés mellett folyik a gyártás. Az Icopal Kft. a bitumenes tetőfedő és vízszigetelő lemezek és anyagok gyártása, valamint kereskedelmi anyagok forgalmazása területén az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségmenedzsment rendszert vezetett be és alkalmaz.

Az üzemi minőségellenőrzést a gyártó, azaz az Icopal Kft., az üzemi gyártásellenőrzési rendszer működtetését  az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrzési Innovációs Nonprofit Kft. végzi, együttműködve az üzemhez tartozó minőségellenőrző laboratóriummal.

A Megfelelőségi Tanúsítvány igazolja, hogy a felsorolt termékek előállítására vonatkozó üzemi gyártásellenőrzés megfelel a vonatkozó előírásoknak, és a gyártásellenőrzés alapján a gyártott termékek teljesítmény értékelése a vonatkozó szabványoknak megfelel, ami alapján a termékekre vonatkozó Teljesítmény-nyilatkozat kiadható.

Letölthető dokumentumok:

ISO Tanúsítvány (HU) / ISO Certificate (EN) 

EK-Üzemi Gyártásellenőrzés Minőségi Tanúsítvány

Éves energetikai szakreferensi jelentés 

     

    A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.