BMI Group

Az amerikai Standard Industries 2017-ben, a Braas Monier és az Icopal fúziójával hozta létre európai ágát, melyet a két vállalat nevéből BMI Groupnak nevezett el.

Londoni központú vállalatcsoportunk több mint 150 éves tapasztalattal a tetőfedés és vízszigetelés szegmensek piacvezetője Európában, valamint meghatározó szereplője az ázsiai és dél-afrikai piacoknak is. Ügyfeleink 40 országban, közel 10 ezer munkatársunk szakértelmét és cégünk csúcstechnológiás megoldásait vehetik igénybe az együttműködés során.

Innovatív tetőfedő és vízszigetelő rendszereinkkel védelmet, hozzáadott értéket és biztonságot nyújtunk az építészeknek, a tetőfedőknek, illetve a különböző épületek és otthonok tulajdonosainak egyaránt.
Elkötelezettek vagyunk olyan rendszerek fejlesztésében, amelyek az igények figyelembevételével egyesítik a különböző technológiákat, termékeket, rendszerelemeket és kiegészítőket – mindezt szakmai segítségnyújtással és szolgáltatásokkal tesszük teljessé, a projekt teljes életciklusában.

    A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.