Bemutatkozás

A hazai szakma körében ismert és elismert Villas márka immár a BMI Group részeként, még magasabb szolgáltatási és szaktudási háttérrel kínál megoldást a lapostetőfedések és a vízszigetelés területén.

Magyarországon jelentős hagyományai vannak a bitumengyártásnak, Zalaegerszegen már az ötvenes években zajlott a termelés. 1991-től a Villas Hungária Kft. égisze alatt folyt a vízszigetelési rendszerek gyártása és kereskedelme, a magyar piaci igények kielégítése mellett jelentősebb exporttevékenységgel kiegészülve.

A vállalat újabb mérföldkőhöz érkezett, amikor Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelőanyagokat gyártó vállalatcsoportja, a BMI Group részévé vált. A Braas Monier és az Icopal összeolvadásából létrejött márka mögött több mint 150 év tapasztalata áll, 40 országban, közel 10 ezer munkatársunk dolgozik azon, hogy szakértelmükkel kiszolgálják a lakossági, közületi és ipari projekteket.

A BMI Villas mögött tehát olyan nemzetközi háttér áll, amely garanciát jelent, hogy termékeinket továbbra is a piac legtartósabb, leghatékonyabb és legrövidebb kivitelezési idővel rendelkező típusai között tartsák számon. Modifikált SBS bitumenes lemezeink egyedülálló minőséget képviselnek, legyen szó lapostetős vagy alépítményi szigetelésről, egy- vagy többrétegű megoldásokról.

Páratechnikai alátét- és párazáró lemezeink főként a lapostetők felújításakor jelenthetnek biztos megoldást. Külön kiemelendők a SPEED SYNTAN® technológiával készülő termékeink, amelyek a hagyományos lemezekhez képest jelentősen gyorsabban és egyszerűbben helyezhetők fel.

A BMI Villas saját gyártású termékei mellett prémium kínálatunk részét képezik a BMI Grouphoz tartozó más, saját területükön a legjobb minőséget képviselő márkák is. Ilyen a kellősítőket, bevonatokat és kenhető szigeteléseket gyártó Siplast, a PVC lemezeiről híres Monarplan, vagy a hő- és füstelvezetőkre, felülvilágítókra, tetőkibúvókra szakosodott AWAK.


    A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.