Alkalmazástechnikai útmutatók

2005-2_1-_syntan

Az Alkalmazástechnikai Útmutatók célja a BMI Villas és a BMI Group-hoz tartozó, más márkanév alatt forgalomba került bitumenes lemezek szakszerű alkalmazásának (betervezésének, kivitelezésének) elősegítése.
A bitumen a legnagyobb múlttal rendelkező szigetelőanyag. A jelenlegi tapasztalatok alapján a legtartósabb vízszigetelő lemezek bitumen felhasználásával készülnek.

Lapostető szigetelések


A lapostető szigetelések alkalmazástechnikai útmutató középpontjában elsősorban az új építésű, lapostetővel készülő épületek csapadékvíz elleni szigetelése, vagy rövidebben a lapostető-szigetelés áll.

Az Alkalmazástechnikai Útmutató tartalma a BRAMAC Kft. által forgalmazott, lapostetős szigeteléshez alkalmazható bitumenes lemezekre, anyagokra és technológiákra terjed ki.

Alkalmazástechnikai útmutató lapostetők szigeteléséhez

A csomóponti, rétegrendi rajzok .pdf formátumban ide kattintva letölthetők. .dwg formátumban pedig az alábbi rövid űrlap kitöltésével érhetők el.

 

Alépítményi szigetelések


Alépítményi szigetelések alkalmazástechnikai útmutató középpontjában az épületeket alsó, talaj felőli részeit érő nedvességhatások elleni szigetelések, vagy más néven alépítményi szigetelések állnak.

Az Alkalmazástechnikai Útmutató tartalma a BRAMAC Kft. által forgalmazott, alépítményi szigeteléshez alkalmazható bitumenes lemezekre, anyagokra és technológiákra terjed ki.

Alkalmazástechnikai útmutató alépítmények szigeteléséhez

A csomóponti, rétegrendi rajzok .pdf formátumban ide kattintva letölthetők. .dwg formátumban pedig az alábbi rövid űrlap kitöltésével érhetők el.

    A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.