Alkalmazástechnika

shutterstock_531845947_552 

A portfóliónkban szereplő termékek beépítését az általános építőipari jogszabályok, előírások és irányelvek betartásával kell elvégezni. Amennyiben az adott termékre, illetve beépítésre vonatkozó Alkalmazástechnikai Útmutató nem rendelkezik másképp, az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok Magyarországi Szövetsége) által kiadott Tervezési és Kivitelezési Irányelvekben leírtak az irányadók.

A BMI Group által gyártott (BMI Villas) és forgalmazott (Bramac) termékek egymással kompatibilisek. Más gyártók által gyártott termékekkel (pl. hőszigetelések) való összeférhetőségre, összeépítésre vonatkozó tudnivalókat a Termékadatlapok, illetve az Alkalmazástechnikai Útmutatók tartalmazzák.


Alépítményi szigetelés Talajnedvesség elleni szigetelés Talajvíznyomás elleni szigetelésLapostetők szigetelése Bitumenes zsindely fedések Síkpala tetők felújítása

    A felhasználói élmény fokozásáért weboldalunk cookie-kat használ. A megadott információkat az adatvédelmi szabályzatba foglaltak szerint kezeljük.